SPAR 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores kundeklub og modtag
en rabatkode på 10% pr. mail.
Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.
Læs vores persondata -og cookiepolitik.

Shoe The Bear

Shoe The Bear

Shoe the Bear er et brand for alle, der kan lide moderigtige kvalitetssko, der sidder helt formidabelt på fødderne. Hos Jydepotten forhandler vi et bredt udvalg af lækre sko og støvler fra Shoe the Bear. Forkæl dig selv med nyt fodtøj, og gå sæsonen i møde med stil.


Årstidens skønneste fodtøj fra Shoe the Bear

Uanset sæson byder Shoe the Bear på håndlavet fodtøj i nøje udvalgte materialer, og de gennemtænkte designs er ganske enkelt ikke til at stå for. Om du er til en høj hæl, en luftig sandal eller et par casual, flade støvler spiller ikke den store rolle, for hos Shoe the Bear finder du altid de flotteste sko til den aktuelle årstid. Komforten og et elegant design er i højsædet, og sko fra Shoe the Bear passer til det meste.


Vi er stolte af at føre et bredt sortiment fra Shoe the Bear her hos Jydepotten. Det fremadstormende brand har eksisteret siden 2007 og har på rekordtid opnået en plads blandt de mere etablerede skobrands på markedet. Shoe the Bear er til den stilbevidste forbruger, der ikke går på kompromis, når der skal købes nye sko, og vi håber meget, at du vil finde dit næste par sko her i sortimentet fra Shoe the Bear.