Sisters Point

Sisters Point

SISTERS POINT er sjov og hurtig mode med et tvist af den ikoniske skandinaviske stil. De fortolker tendenserne så snart, de rammer catwalken. Sisters Point er mode til kvinder, til tiden, uden at sprænge budgettet. Ingen årlige kollektioner - kun de rette tendenser på det rigtige tidspunkt.

Blazer | Bluser | Bukser | Cardigan | Kjoler | Nederdel | Skjorter | Strik | T-shirts | Toppe | Veste
< 1 2 3 >

Hvem er SISTERS POINT?

Danske Sisters Point med rødder i Århus blev grundlagt i efteråret 1994 af Allan Freivald. Tanken bag Sisters Point var at lave et nyt ungt tøjfirma, men i stedet for tidens traditionelle to årlige kollektioner, skulle det have fokus på hurtig levering af tidens tendenser, ingen faste kollektioner - bare trends til tiden.

Allan Freivald kom dengang ofte til Paris, Milano, London, Amsterdam og fornemmede et modeskred i retning af noget mere ungt. Døtre skulle ikke ligne deres mødre - men have deres egen stil. De internationale tendenser begyndte så småt at fokusere på lycra, lave taljer, bare maver, stærke farver og mønstre samt lårkorte nederdele og kjoler. Alt sammen elementer, der blev kernen af Sisters Point, og som var med til at cementere mærket på det skandinaviske marked. Da Spice Girls slog igennem i sommeren 1996 gik det for alvor stærkt, og Sisters Point var kommet for at blive.

Sisters Point er i dag stadig specialiseret i at designe, producere og sælge de helt rette styles til den trendy pige og kvinde. Deres fokus er som altid at fange de store internationale tendenser og komprimere dem til super fint streetwear - der passer perfekt ind i den danske stil og modefilosofi.

Sisters Point laver let tilgængeligt ready-to-wear, designet med kunden og kundens ønsker for øje og ikke for, at det skal passe ind i en overordnet kollektion. De designer alt med tre typer i tankerne; den klassiske, den feminine og den sporty - det betyder, at alle kollektioner indeholder elementer til de tre typer. Kollektionerne er designet til at ramme præcis de tendenser og det look, som er oppe i tiden. Samtidigt holder de fast i vores legesyge univers, med en farvepalet af bløde farver som spiller eminent sammen med deres luftige og bløde kvaliteter samt vovede mix.

Sisters Point laver ikke månedlige kollektioner, men rykker så snart, en tendens begynder at røre på sig. Det betyder, at der konstant er nye styles online, og at de altid kan holde dig opdateret med de nyeste trends og tendenser fra det internationale modebillede.