Lollys Laundry

Lollys Laundry

Det populære danske brand Lollys Laundry leverer stærke kollektioner sæson efter sæson. De fine farver og cool mønstre giver den perfekte kombination af et både romantisk og råt look. Hos Jydepotten finder du et bredt udvalg af lækre basisvarer og smukke styles fra Lollys Laundry, som altid giver et smil på læben. Dyk ned i vores brede udvalg, og find alle dine favoritter.

Bluser | Kjoler | Nederdele | Skjorter | Strik | Toppe


Feminine prints og lækre basisvarer fra Lollys Laundry

Med Lollys Laundry får du underspillet luksus til fornuftige priser. Her hænger både kvalitet og pris sammen, uanset om du vælger en af de farverige kjoler, en mønstret nederdel eller en ensfarvet overdel. Materialerne, farverne og de forskellige designs kan styles, så de udtrykker lige præcis det, som du har lyst til.

Et stilsikkert look med Lollys Laundry

Alle kollektioner fra Lollys Laundry er designet i Danmark af grundlægger og designer Kamilla Byriel, som har stort fokus på de legende farver, fine prints og unikke detaljer. I udvalget finder du både jakker til enhver årstid, striktrøjer, som altid sikrer varmen, og kjoler i alle længder. De farverige og glade designs kan både piftes op til en festlig lejlighed, men også tones ned, når du blot ønsker at iføre dig en kjole eller nederdel til daglig.