Mansted

Mansted

Mansted er et brand, derspecialiserer sig i lækker kvalitetsstrik til kvinder, der kan bruges på tværsaf trends og skiftende sæsoner. Drømmer du om at tilføje en ny favoritsweatertil samlingen, så snup et kig på udvalget hos Mansted her, og bliv betaget afde mange forskellige muligheder.

Strik | T-shirts
< 1 >

Forkæl dig selv med lækker strik fra Mansted

Strik er ikke bare strik, ogMansted skaber kvalitetsstrik udover det sædvanlige. Fokus er særligt påfarvesammensætningerne, der virkelig fanger øjet og bringer smil på læben, ogdet er nemt at style strik fra Mansted til at passe til både hverdag og særligeanledninger. Garnet er nøje udvalgt, og hver enkelt strik er smørblød og dermedvirkelig komfortabel at have på. Følelsen mod huden er helt unik og skal ganskeenkelt opleves, og kender du ikke allerede til Mansted, er det bestemt på tide,at du kommer til det og får prøvet en af de mange strikprodukter, som Mansted har at tilbyde.

Køb strik fra Mansted hos Jydepotten

Hos Jydepotten er vi selv helt vilde med strik fra Mansted,og vi er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg fra Mansted her påwebshoppen. Tag dig god tid til at gå på opdagelse blandt de forskellige styles,og glæd dig til at få det bedste af det bedste inden for strik fra Mansted hjeminden længe.