Rosemunde

Rosemunde

Tøj fra Rosemunde Copenhagen er en favorit i mange danske kvinders klædeskab, og hos Jydepotten er vi stolte af at kunne præsentere Rosemunde i vores sortiment. Er du også vild med det feminine look med flotte blonder og andre smukke detaljer? Tag et kig på udvalget, og bestil dine favoritter her.

< 1 >

Hvem er Rosemunde Copenhagen?

Rosemunde er et dansk brand, der har eksisteret siden 2004. Brandet er særligt kendt for sine komfortable, men stadig elegante toppe, men Rosemunde har også meget andet at byde på inden for både tøj og accessories. Alle produkter er lette at style til både hverdag og fest, og det er skønt altid at have noget lækkert at tage på uanset anledning.


Styles fra Rosemunde er af høj kvalitet, der holder år efter år, og Rosemunde er derfor det sikre valg, hvis du ønsker at investere lidt ekstra i at skabe en god basisgarderobe. Vælg blandt de mange aktuelle muligheder fra Rosemunde her, og glæd dig til at modtage dem inden længe. Så kan du snart begynde at style dem sammen med andre favoritter i klædeskabet og derigennem skabe et helt personligt udtryk, der virkelig får dig til at stråle og føle dig godt tilpas.