Billi Bi

Billi Bi

Billi Bi er et dansk skofirma, som blev grundlagt tilbage i 1936 af Søren og Evelyn Friis. I sin tid var fokus på børnesko, men sidenhen blev sortimentet udvidet og de lækre sko, vi kender i dag, blev til. Billi Bi er danskdesignet og de har en grøn vision for virksomheden, hvorfor skoene er håndlavet i Italiensk skind af Spanske skomagere, som har specialiseret sig i Billi Bi håndværket igennem 25 år.

Sandaler | Sko | Støvler

Sko til den kvalitetsbevidste og moderigtige kvinde

Billi Bi er en dansk familievirksomhed, som blev grundlagt i 1936 i København af Søren og Evelyn Friis. Billi Bi startede oprindeligt som en undervirksomhed af Fransi, men blev med tiden førende aktør på det danske marked. Kerneværdierne for familien Friis har fra starten har været kvalitet og håndværk. Da der i 1930'erne var mangel på klassiske lædermaterialer, benyttede grundlæggerne sig af andre kreative materialer som f.eks. fiskehud til skoproduktionen. Sidenhen har virksomheden gennemgået en succesfuld udvikling med tre generationers hårde arbejde. I dag bliver alle Billi Bi sko produceret i Europa af italiensk kvalitetslæder, og i spidsen for brandet sidder Carl og Carsten, søn og barnebarn af grundlæggerne. Billi Bi har salg i 24 lande, og virksomheden fortsætter med at vokse.

Tidsløse designs

Hos Jydepotten har vi et stort udvalg af Billi Bi, og vi gør os umage med at vælge tidsløse designs til den moderigtige kvinde. De lækre og komfortable sko fra Billi Bi har en fantastisk pasform, og kan bruges sæson efter sæson. Billi Bi holder fast i det populære skandinaviske design, som kan styles til enhver lejlighed. Derfor er Billi Bi et eftertragtet brand i butikken, og vi er vilde med at følge brandets udvikling af nye designs.