Cero

Cero

Hos Jydepotten har vi et stort udvalg af Cero bukser, da vi har forelsket os i deres pasform og super behagelige materialer. Cero har eksisteret i 20 år og de er førende indenfor bukser af høj kvalitet med unikke pasformer, som er både stilfulde og funktionelt. Cero bukser indeholder meget elastan og giver derfor en super komfort. Der hvor de skiller sig ud fra mængden er i forhold til deres fit, som holder på formen og løfter alle de rigtige steder.

Blazer | Bukser | Jeans | Nederdel
< 1 2 >

Om Cero

Cero er en dansk mode virksomhed, der har mere end 20 års erfaring på markedet. Siden opstarten har brandet oplevet en utroligt vækst, og udover at være massivt til stedet i Skandinavien, har de gjort sig populære i mere end 14 Europæiske lande og med udvidelse i USA og Canada. Brandet ejes i dag af Carin Lundgaard og Claus H. Mikkelsen, som trygt leder virksomheden videre med et ungt og entusiastisk team fra hovedkontoret i Stilling. Ceros speciale har altid lagt i pasformerne og deres styles er lavet med øje for kvaliteten og altid til en fair pris. Derfor har Cero netop også vundet indpas i kvinders garderobe, da brandet forstår sig på kvindekroppen og dens mange former. Hos Jydepotten er vi også utroligt glade og stolte over vores udvalg af det danske mærke, og vi glæder os hvert år til at modtage deres smukke, tidløse og moderne styles.


Tøj til den modne kvinde

Cero har specialiseret sig i at skabe smukt tøj til den modne kvinde, som ikke går på kompromis med den gode kvalitet. Deres stretch bukser er især en favorit hos Jydepotten og vores kunder, og hvert år får vi nye styles hjem, som er tilpasset nutidens moderne farver og prints. De gode stretch bukser har den skønneste pasform, som sidder godt på alle, og med de mange farver at vælge imellem, er der helt sikkert noget for enhver smag. Cero har også en helt særlig sans for blazersæt, som er skabt til at omfavne kvindeformerne på aller flotteste vis. Hos Jydepotten mener vi, at et godt blazersæt er et musthave i garderoben og med Cero er det nemt at mikse og matche de flotte styles, som har øje for en skøn kvalitet. Det sikrer, at man kan bruge de smukke sæt sæson efter sæson. De tidløse designs er gode til både fest og hverdag og er så nemme at style op eller dresse ned, alt efter anledningen. Det er vigtigt at føle sig komfortabel i sine jeans, og der kan vi slet ikke anbefale Cero nok.