SPAR 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores kundeklub og modtag
en rabatkode på 10% pr. mail.
Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.
Læs vores persondata -og cookiepolitik.

Cat & Co.

Cat & Co.

Cat & Co. er et dansk brand, som siden opstarten i 2009 har været i rivende udvikling. Med designs der tiltaler kvinder i alle aldre, er firmaet vokset sig stort langt udover landets egne grænser og hos Jydepotten forstår vi virkelig godt hvorfor. Cat & Co. er især populære for deres skønne designs, som på mest elegante vis kombinerer tidløs med moderne, og her på siden kan du finde vores fine udsalg af det skønne brand.
< 1 >

Mode med fingeren på pulsen

Cat & Company er en dansk modevirksomhed, stiftet af Catharina Tilde Frederiksen i 2009, som henvender sig til kvinder, der sætter pris på et godt design til en rimelig pris. Siden opstarten har brandet udvidet til hele Skandinavien og store dele af Europa med hovedsæde i Roskilde, hvorfra Catharina også designer de seks, årlige kollektioner. Cat & Co specialiserer sig i mode, accessories og sko, og der er kræset for detaljerne i de smukke styles, som på bedste vis mikser moderne med tidløs. Hos Jydepotten elsker vi især de gode basic styles, som fås i et væld af farver og prints, og som kan bruges sæson efter sæson. Catharinas sans og erfaring indenfor modebranchen kan både ses og mærkes på de lækre styles, som er lavet i de skønneste materialer med øje for kvalitet.


Designs til enhver kvinde

Hos Jydepotten har vi et flot udvalg af mange, smukke Cat & Co styles, specielt udvalgt til vores kunder. Vi stræber efter at vælge designs, som enhver kvinde kan bruge og elske. Cat & Co designer også med kvinden for øje, hvilket kan ses på de smukke designs og mærkes på de gode kvaliteter. Hvad enten du mangler den perfekte top til fest og hverdag eller skønne shorts i lækre prints, kan du finde det her. Cat & Co's smukke styles er også perfekte til hverdagsoutfittet til kvinden, som har brug for tidløse designs med fokus på nutidens mode. De flotte designs er gode til at opbygge en alsidig garderobe med items, du har lyst til at bruge sæson efter sæson. Brandet udfordrer også det typiske modebilleder, og de formår at mikse prints og farver på nye måder, som både er spændende men altid med et klassisk touch. Én ting kan du dog altid være sikker på med Cat & Co, og det er feminine silhuetter skabt til at fremhæve kvindekroppen på smukkeste vis.