Continue

Continue

Continue - feminint modetøj med fingeren på pulsen. Det danske brand så dagens lys i 2007 og er derfor stadig nyt på markedet, men de har allerede vundet de danske kvinders hjerter. Deres skønne designs er tiltænkt kvinden med den feminine og bløde stil, som tilpasser sig tidens trends, og hos Jydepotten har vi fuldstændig forelsket os i deres designfilosofi. Derfor har vi samlet vores flotte udvalg og vi er helt sikre på, at det nemt kan friste fashionistaen.

Bluser | Bukser | Cardigan | Kjoler | Nederdel | Skjorter | Strik | Toppe | Veste
< 1 2 >

Et ekspresbrand med øje for kvalitet

Det danske brand Continue er en forholdsvis ny spiller på banen med grundlæggelse i 2007. Kvinden bag mærket, Eva Gry, startede Continue med masser af erfaring i bagagen og en god kollega, Jeanette Nilsson, og sammen blev de enige om, at gøre op med gamle vaner på markedet og i stedet for tilbyde, hvad de mener, kunderne har brug for. Continue kommer derfor med nye styles ugentligt, da Gry og Nilsson har erfaret, at de gamle sæsoner ikke længere har så stor betydning. Det betyder, at Continue virkelig kan have fingeren på pulsen, når det kommer til trends og det, der rører sig indenfor modeverdenen. Man kan dog være forvisset om, at Continue bestemt ikke går på kompromis med kvalitet, som ofte tæller lækre bomuldsstyles eller en god viskosekvalitet. Prisen er heller ikke til at klage over, og man får virkelig noget for pengene med Continue.


Feminine favoritter

Hos Jydepotten elsker vi det feminine udtryk i smukt tøj, hvor der er kræset ekstra for detaljen. Det gør vores kunder også, og derfor er Continue hurtigt blevet en darling hos os. Med Continue får man nemlig det elegante og og romantiske udtryk med kant, hvor pasformen altid søger at fremhæve ens flotteste træk. Eva Gry og Jeanette Nilsson har også gjort deres for, at Continues styles kommer i et væld af farver og prints, så der helt sikkert et noget for enhver smag. De smukke designs er skabt med øje for, hvad der er moderne i tiden, men tøjet har stadig en vis tidløshed over sig, hvilket betyder, at man har lyst til at bruge det sæson efter sæson. Her på siden finder du vores flotte Continue udvalg, som tæller alt fra strik til kjoler, blazere til t-shirts og skønne nederdele.