tim&simonsen

tim&simonsen

Kollektionerne fra Tim & Simonsen byder på klassiske designs, der er uundværlige i enhver garderobe. Tøjbrandets toppe, t-shirts og leggins er bløde i kvaliteten, alt imens pasformen er helt perfekt. Tim & Simonsens designs er derfor et musthave, som du aldrig bliver træt af, men som derimod redder dig i enhver tøjkrise.

Bluser | Leggings | Sandaler | Shorts | T-shirts | Toppe
< 1 2 3 >

Se Tim & Simonsens populæreste styles her

Hos Jydepotten har vi gjort os umage med at præsentere et gennemført udvalg af moderigtigt tøj for dig – og de skønne styles fra Tim & Simonsen er ingen undtagelse. De lækre items er designet med øje for godt design, der er produceret i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du får glæde af dit Tim & Simonsen-tøj i lang tid. Blondetoppen Belen er en af vores favoritter fra Tim & Simonsen. Basistoppen er yderst behagelig at have på, og så sætter den fine blonde et feminint strejf på toppen. Blondetoppen er skøn under en klassisk blazer eller skjorte, hvor blonden får lov til, på smukkeste vis, at bryde de rene linjer.

Shop tim&Simonsen hos Jydepotten

Hos Jydepotten giver vi dig fri fragt, når du shopper for 499 kr. Du kan derfor roligt lade dig drage af Tim & Simonsens lækre kvaliteter og gennemførte kollektioner, som siden her er præget af. Der er ikke noget som at shoppe tøj, som du får glæde af i mange anledninger og i mange år.