Om Jydepotten

Jydepotten er en atmosfærefyldt livsstils butik til kvinder. Vi har en stor butik i Herning gågade, i to etager på 500 m2, med kælderetagen som den største del af butikken.


Hvordan det startede

Jydepotten startede i 1964 og er nu blevet til en af de førende modebutikker i landet. Else Marie Klippert overtog Jydepotten i 2009 fra et investeringsselskab. Siden det, har butikken gennemgået stor forandring og oplevet stor udvikling, som i 2012 resulterede det i en Gazelle pris fra Børsen. I 2015 og igen i 2016 blev Jydepotten kåret til ''Byens bedste butik for hende'' i Herning. I 2022 var Jydepotten med i bogen "Vinder butikker" skrevet af Torsten Bo Jørgensen.

Om butikken

Jydepotten fører mange kendte og lækre brands til en hver kvindes garderobe. Vi har et stort sortiment af både tøj, sko & accessories - kort sagt har vi noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Hos Jydepotten går vi meget op i, at give den bedste oplevelse. Vores mål er at få vores kunder til at føle sig hjemme og få en god og hyggelig oplevelse i butikken. Vi ligger selv meget vægt på en hyggelig og afslappet stemning i butikken, og så elsker vi at have det sjovt med vores kunder. Vi er altid klar med en personlig betjening samt gode råd om trends og hvordan tøjet kan styles. Vi er gode til at rådgive vores kunder, vi elsker at fremhæve det smukke ved kunden og ikke mindst, er vi altid ærlige. Vi sender ikke kunder ud af butikken med noget der ikke klæder hende.

Besøg os

Vores butik finder du i midten af Herning gågade, tæt på gode parkerings muligheder.
Vi er en stor butik, i to etager på 500 kvm. Kig ind i butikken og lade dig inspirere af de flotte varer, vi har altid frisk brygget kaffe på kanden.

Vi glæder os til at se dig!

Adresse:
Bredgade 27-33
7400 Herning

Åbningstider:
Man - Tors: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00


Webshop


Vores webshop afspejler vores fysiske butik, vi sidder dagligt og opdaterer shoppen med en masse lækre og nye varer. Vores webshop er lavet til at give dig mulighed for at shoppe hjemmefra, brugt som inspirationskilde og ikke mindst for at holde øje med de nyeste varer.

Webshoppen sender pakker med GLS, som leverer til både privatadresser og til afhentning. Derudover sender jydepotten.dk til et væld af lande i Europa.

Har du brug for hjælp?


Ring til os på: 97 12 16 65 #1

Eller send en mail til webshop@jydepotten.dk

Telefontider:
Mandag - Torsdag
09:00 - 16:00

Fredag
09:00 - 15:00

Lørdag - Søndag
Lukket

Jydepottens Persondatapolitik


HosJydepotten er vi ajour med den nye persondatapolitik (GDPR). Læs vorespersondatapolitik lige her.