Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rand er et dansk mærke grundlagt tilbage i 1981,som byder på kollektioner med spændende designs præget af inspirerende,elegante silhuetter. Hos Jydepotten elsker vi Bitte Kai Rands unikke, mentidløse univers, og derfor finder du et bredt udvalg af alle vores favoritterher på siden. Er du til en neutral overdel, et par behagelige bukser eller en trendyjakke? Find det rette hos Jydepotten.

Bluser | Bukser | Kjoler | Nederdel | Skjorter | Strik< 1 2 >

Bitte Kai Rand-tøj til den stilbevidste kvinde

Du går aldrig galt i byen med en garderobe præget afklassiske silhuetter og farver – og det får du med Bitte Kai Rand. De finestyles kan hives frem sæson efter sæson og kombineres med dine andre favoritterfra klædeskabet. Vælg mellem helt enkle designs, eller gå efter et kreativtmønster. Uanset hvad kan du være sikker på at få stilfuldt tøj produceret i debedste materialer.

"A feeling to wear" medBitte Kai Rand

Mottoet: “A feeling to wear" understreger brandets ønske om,at kvinder skal iføre sig modetøj, fordi de har lyst, og ikke fordi de skal –og hvilket bedre statement? Hos Jydepotten er vi stolte over at præsentere etudvalg af tøj, der giver en bred vifte af anvendelsesmuligheder og samtidig erkomfortabelt. Hos Jydepotten kan du gå på opdagelse i universet, som ervelkendt og elsket af kvinder verden over.