SPAR 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores kundeklub og modtag
en rabatkode på 10% pr. mail.
Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.
Læs vores persondata -og cookiepolitik.

Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rand

''A feeling to wear''Bitte Kai Rand tilbyder en stor variation af produkter med en unik stil, som er baseret på funktionalitet, design, kvalitet og komfort. Hver kollektion byder på spændende designs og inspirerende elegante silhuetter. Hos Jydepotten er vi helt vilde med Bitte Kai Rands unikke men tidløse univers, hvor materialer er i højsædet. Derfor har vi et stort udvalg af både kjoler, strik, bukser og meget mere, og vi er sikre på, at du nemt kan forelske dig i de flotte styles.
Bluser | Bukser | Kjoler


< 1 2 >

Tøj til den stilbevidste og frigjorte kvinde

Bitte Kai Rand er en dansk modevirksomhed, som blev grundlagt i 1981, hvor det daværende fokus var på strik styles. Sidenhen har brandet vokset og udvidet, men strik er stadig en vigtig del af deres design-DNA, hvilket kan ses og ikke mindst mærkes på de årlige kollektioner. Den kreative og eksperimenterende tilgang til design er én af mange faktorer, der skaber det "look", vi kender fra Bitte Kai Rand, og det er én af mange grunde til, hvorfor mærket er så velkendt og elsket af kvinder - verden over. A feeling to wear er Bitte Kai Rands motto, og brandet arbejder for, at kvinder skal iføre sig modetøj fordi de har lyst, ikke fordi de skal. Deres klassiske og feminine silhuetter inspirerer kvinder til at frigøre sig, og dette giver genklang i de smukke designs, som vi altid glæder os til at se, når vi løbende får én af de seks årlige kollektioner kommer ind ad døren.


Modige designs med tidløse touches

Hos Jydepotten har vi et stort udvalg af Bitte Kai Rand og vi gør os umage for altid at vælge de bedste styles, som kan tale til mange forskellige kvinder og stiludtryk. De klassisk silhuetter og farver er en favorit, som vi altid bliver glade for at få ind, da de kan bruges sæson efter sæson. Med øje for kvaliteten er strik også en stor favorit hos både os og vores kunder, og de tidløse silhuetter får altid et moderne strejf med forskellige farver og mønstre. Den kreative og til tider legesyge tilgang til tøjet er altid udført på smukkeste vis og i de bedste materialer, så man hurtigt kan finde flere favoritter, man vil have med hjem i garderoben. Bitte Kai Rands designs leger gerne med farvesammensætninger og der er en helt speciel evne til at kombinere moderne med tidløs i den bedste kvalitet, hvilket sikrer tøj, man vil og kan bruge år efter år.


Til fest og hverdag

Bitte Kai Rand har mestret evnen til at skabe styles, der kan bruges til både fest og hverdag, og mange af de smukke designs kan nemt styles sammen. Tøjet er også altid designet med funktionalitet for øje, og det er altid en glæde at iføre sig et piece fra Bitte Kai Rand. Hos Jydepotten er vi stolte over at præsentere et udvalg af tøj, der mikser muligheden for at bruge det til både fest og hverdag og altid være komfortabel, da det er skabt til og af kvinder. Med et fokus på gode og åndbare materialer såsom hør, jersey, viskose og bomuld er du også sikret en kvalitet, der ikke går på kompromis med dine behov eller design præferencer.