Retur & BytteserviceRETURNER NEMT OG BILLIGT - KUN 49,95 KR.


Hos Jydepotten er det nemt at returnere, du kan nemlig købe din returlabel her på webshoppen.
Returnering med Jydepottens returlabel kan spores, følg blot anvisningen på siden med returlabel.14 DAGES RETURRET

Når du handler på Jydepotten har du har 14 dages returret. Din fortrydelsesfrist starter, den dag du har modtaget din pakke. Hvis du har fortrudt dit køb, har du 14 dage til at meddele os, at du har fortrudt købet og derefter sender varen retur, senest 14 dage efter købet.

Julegaver kan byttes t.o.m. den 6. januar 2024, hvis byttemærke er tilvalgt.
Dette gælder ikke på varer i SALE kategorien, her gælder de 14 dages returret.

Varen byttes kun når det originale mærkat samt prismærke stadig sidder i og varen er intakt. Varen må ikke være brugt.
Sko, skal de sendes i original skoæske. Skoæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, de skal være pakket ind. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.
Du har det fulde ansvar for de returnerede varer, indtil de er tilbage hos Jydepotten. Det vil sige, at du hæfter for bortkommelse og tab af pakker, der ikke ankommer til Jydepotten. Husk derfor altid, at sende med track and trace, så pakken kan spores.


RETURNERINGSKRAV

Når du skal returnere en vare, er det frit for dig hvordan du returnerer. Vi anbefaler blot at du benytter vores eget retursystem.
Kravene for returnering er som følgende:
  1. Pakken sendes til vores adresse eller afleveres i butikken. Vi accepterer ikke ordrer, der sendes til posthus eller afhentningssted.
  2. Udfyld returformularen, som er vedlagt i din ordre.
  3. Originalkvitteringen (fakturaen) eller en kopi af originalkvitteringen skal vedlægges sammen med returseddel, ellers bliver returnering afvist.
  4. Din returnering skal være forsvarligt indpakket.
  5. Husk at tildække eller fjerne det oprindelige forsendelseslabel samt gamle stregekoder fra pakken.
  6. Vi modtager ikke pakker sendt med DAO, da de leverer uden for butikkens åbningstid. Derfor bliver din DAO pakke sendt til et afhentningssted, som Jydepotten ikke har mulighed for at hente.

Returnering sker på købers ansvar og for købers regning.
Varer der returneres pr. efterkrav eller sendes uden porto, nægter Jydepotten at modtage.


Ved ombytning eller returnering, sendes varen til:
Jydepotten
Bredgade 27 – 33
7400 Herning
Mærket: Webshop


OMBYTNING

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.
Når du sender varen retur til os, foregår det på samme måde som en alm. returnering. Returformularen er vedlagt i din pakke, hvor det eneste du skal gøre er at udfylde den og sende med din vare.
Du har også mulighed for at ombytte dine varer i butikken. Her finder du vores adresse og åbningstider.


HVORNÅR FÅR JEG TILBAGEBETALT BELØBET?

Når vi modtager returvaren overføres pengene til din bankkonto inden for 1-3 hverdage, og kan ses på din bankkonto efter 1-3 hverdage fra overførslen finder sted. Når Jydepotten har behandlet din returnering modtager du en mail herom. Hvis du har betalt med dankort eller kreditkort, refunderer vi automatisk pengene til dit kort/konto.


REKLAMATION

Vil du reklamere over en vare du har købt på vores webshop, så kontakt os inden du sender varen retur. Vi ikke har mulighed for at dække returfragten før reklamationen er godkendt.
Send os en mail med et tydeligt billede af reklamationen til webshop@jydepotten.dk.