Friske nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbrev
og få 10% på din første ordre
hos Jydepotten.dk.

Læs vores persondata -og cookiepolitik.

Persondatapolitik


Kære Jydepotten kunde


Vi har her samlet oplysninger om vores behandling af de personoplysninger, vi indsamler. Dette gør os til dataansvarlig, og har du spørgsmål kan du nemt kontakte os igennem disse oplysninger:

Jydepotten A/S
Bredgade 27-33
7400 Herning
Danmark
CVR: 27352375
Tlf.: +45 97 12 16 65
E-mail: jy@jydepotten.dk eller webshop@jydepotten.dk

1. Introduktion
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på sociale medier (Facebook og Instagram). Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
N
edenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og genkende dine informationer, som gør købsprocessen nemmere, husker varer du har lagt i kurven eller liket. Cookies hjælper også til at udføre statistik og målrette annoncer, så vi altid kan tilbyde dig det bedst mulige indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden ikke tilgå Jydepotten.dk med den samme og veltilpassede købsoplevelse.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
- Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
- Indsamler data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg.
- Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren kommer ind på hjemmesiden samt et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden.
- Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på og hvilke søgeord, der blev brugt.
- Anvendes til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

Facebook/Instagram
- Anvendes af Facebook og Instagram til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3. Personoplysninger

3.1 Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via Jydepotten.dk.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det er kun i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

3.2 Betaling
Vores betalingsservice kører igennem en tredjepart, som er NETS. SUMOstudio og herunder SUMOshop benytter vi til håndtering af dine køb. Begge tredjeparter holder følsomme personoplysninger sikkert beskyttet, og vi har indgået databehandleraftaler med begge parter.

3.3 Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3.4 Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

3.5 Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

4. Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af marketing og din købsoplevelse på Jydepotten.dk.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

5. Jydepottens Kundeklub
Vi udsender nyhedsbreve via tredjepart, som er Mailchimp.
Personfølsomme data hører under databeskyttelseslovgivningen og gør dermed mailchimp til dataansvarlig over disse information. Mailchimp behandler derfor dataen med egen privatlivspolitik og generelle databeskyttelseslovgivninger.
Læs Mailchimps privatlivspolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/
Som tilmeldt til vores nyhedsbrev giver du mailchimp ret til at bruge data til aktiviteter, support og eller brugen af services for ligitime forretningsformål, såsom fakturering, kontoadministrering, teknisk support, produktudvikling og salg og marketing

6. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jy@jydepotten.dk eller webshop@jydepotten.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

5. Udgiver

SUMOstudio og herunder SUMOshop er en tredjepart, der publicerer Jydepotten.dk, og holder følsomme personoplysninger sikkert beskyttet.

For kontakt:

SUMOstudio P/S
Balticagade 14B
8000 Aarhus
Danmark
CVR: 36470925
Tlf.: +45 77 34 87 43
E-mail: kontakt@sumostudio.dk