SPAR 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores kundeklub og modtag
en rabatkode på 10% pr. mail.
Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.
Læs vores persondata -og cookiepolitik.

ONESEASON

ONESEASON

Hos Jydepotten har vi et skønt og stilfuldt udvalg af tøj til enhver alder - og vores sortiment af tøj fra australske One Season er ingen undtagelse. De smukke farver og de betagende mønstre, der pryder kollektionerne fra One Season, rammer bredt, og det er for langt de fleste nemt at lade sig forelske i hvert eneste One Season design.


Lad lette kjoler og fine silhuetter flytter ind i dit skab

De lækre kollektioner fra One Season tager afsæt i lette silhuetter, naturlige fibre og skønne materialer samt farver og mønstre, der mest af alt minder om Australiens endeløse somre. What’s not to like?

Foretrækker du luftige kjoler og behagelige skjorter, der er lige til at hoppe i, og som afværger hver en tøjkrise, så er One Season absolut et tøjbrand for dig og din garderobe. Måske One Season endda bliver dit nye favoritbrand – potentialet er der i hvert fald. One Season formår nemlig at skabe gennemførte og smukke tøjkollektioner. Her spiller skønne, detaljerige kjoler, der er lige til at hoppe i, hovedrollen. Ta’ et kig på siden her, og lad dig forføre af de smukke designs fra One Season. Så kan du snart lade Australiens solstrejf flytte ind i din garderobe. Husk, at du får fri fragt, når du shopper for over 499 kr.