Forsendelse & Levering


For at gøre din shopping hos Jydepotten lidt nemmere, kan du frit vælge i mellem forskellige leverings muligheder. Læs mere om de forskellige typer nedenfor.


Hvor lang tid går der fra når jeg bestiller en vare, til jeg modtager den?


Hos Jydepotten ønsker vi at give den bedste service, vi har derfor sørget for en hurtig levering til vores søde kunder.
Vi leverer indenfor 1-2 hverdage, ved ordre modtaget inden kl. 15, sender vi samme dag. Under travle perioder, kan leveringstiden være forlænget med 2 - 3 hverdage.
Ved bestilling fredag inden kl. 13, modtager du din ordre lørdag. (I forbindelse med tilbud/udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.)
Vigtigt: GLS leverer ikke med omdeling om lørdagen, så ønsker du at modtage din ordre lørdag, skal den afhentes på posthus eller pakkeshop.

Når varen sendes af sted, modtager du en mail med et tracking nummer, hvorved der er mulighed for at følge din pakke på rejsen. Ved levering til pakkeshops vil der blive sendt en mail og/eller sms fra GLS, når pakken er klar til afhentning på det valgte sted.
Se GLS' tracking side her: https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke
Jydepotten kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.


Hvad koster det at få tilsendt min pakke?


Jydepotten leverer gratis i Danmark med GLS, til nærmeste posthus/afhentningssted. Dog undtagelser, se nedenstående.

Priser på levering af ordrer:

- Gratis fragt: Til afhentningssted og posthus ved køb over 499 kr. (glæder ikke SALE) / Køb under 499 kr. koster 39 kr.
- Levering til hjemme adresse eller erhvervs adresse koster 49 kr.
- Levering til udlandet beregnes efter gældende tarif. Jydepotten leverer til 33 lande i Europa, se priser på betalingssiden.
Private forsendelser, sendes som forsikret pakkepost med GLS.
Afhenter du ikke din pakke inden for tiden eller nægter du modtagelsen af pakken, modregner vi tur/retur fragten.

Værd at vide:


Når varen sendes af sted vil der blive sendt en mail med tracking nummer, hvorved der er mulighed for at følge din pakke på rejsen. Ved levering til pakkeshops vil der blive sendt en mail og/eller sms advisering fra GLS, når pakken er klar til afhentning på det valgte sted.

Jydepotten kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Yderlig tages der forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Jydepottens leverandører.
I forbindelse med tilbud/udsalg og ferie/helligdage, kan der påregnes længere leveringstid.

Vi modtager følgende betalingskort på webshoppen: Dankort, Visa og Mastercard.

Ved returnering bliver fragt ikke tilbageført.