Bæltekompagniet

Hos Jydepotten sælger vi lækre accessories af høj kvalitet fra Bæltekompagniet. Senest er skønne kjoler, tunikaer og bluser i smukke prints, blevet en del af sortimentet.
Kort sagt er der lidt til en hver smag! Bæltekompagniet leverer altid stærke kollektioner til fornuftige priser i et hav af mønstre og farver som giver et frisk pust til outfittet, uanset anledning.


< 1 2 >

Accessories til enhver smag

Siden virksomhedens grundlæggelse i 1986 har ejeren Hanne Mariann Jensen solgt lækre kvalitets bælter, til Danmark og hele Skandinavien, heraf navnet Bæltekompagniet.
I dag er sortimentet udvidet en til alverdens lækre accessories, som altid følger den seneste mode. Find et lækkert udvalg af populære perlehårspænder, små- og store tørklæder samt tasker og selvfølgelig bælter.
Med de mange års erfaring i mode branchen er prints en af Bæltekompagniets stærkeste sider, som bringer farve og personlighed ind i mode billedet.


Konstant udvikling

Men fingeren på pulsen og stor succes med prints, har brandet netop udvidet sortimentet. De mange smukke kjoler, tunikaer og bluser er blevet taget rigtig godt imod og der er altid rift om de populære prints.
Hos Jydepotten udvælger vi omhyggeligt de prints vi virkelig tror på og er stolt forhandler af de lækre styles fra Bæltekompagniet.