Rain by Lund

Rain by Lund

Rain by Lund er et fremadstormendeog utroligt spændende dansk brand, der blev grundlagt i 2020. Brandets ambitioner at tilbyde gummistøvler, der forener lækkert design, høj funktionalitet ogbæredygtighed. Se de mange flotte designs her, og bestil nye gummistøvler fraRain by Lund hjem i dag.


Slip for våde fødder med gummistøvler fra Rainby Lund

Designet på gummistøvler fra Rainby Lund er så gennemtænkt og stilfuldt, at de ved første øjekast slet ikkeligner gummistøvler. Der er virkelig kræset om detaljerne, og samtidig får duet par gummistøvler, der er meget komfortable at gå i, og som holder føddernetørre på selv de vådeste regnvejrsdage. Produkterne fra Rain by Lund er producereti naturgummi, der er et bæredygtigt og meget lækkert materiale.

Rain by Lund finder inspirationtil de unikke gummistøvledesigns i det lunefulde, skandinaviske vejr og skabergummistøvler, der skåner dig for plaskvåde fødder samtidig med, at du ikkebehøver at gå på kompromis med designet. Gummistøvler fra Rain by Lund skalganske enkelt opleves, så find dit favoritpar her, og glæd dig til at få demhjem og prøve dem på for første gang. Rain by Lund-gummistøvler er et must tilde mange regnvejrsvåde dage året rundt og bliver hurtigt helt uundværlige.