Wiggys

WIGGYS skaber urban hverdagsmodemed inspiration fra ekspeditions- og militærverdenen og er særligt kendt forsine forskellige jakker med Lamilite®-isolering.Resultatet er en eksklusiv og utroligt lækker serie af jakker, der holder digvarm i alt slags vejr. Hvilken jakke fra WIGGYS skal mon være din næste?


Hvem er WIGGYS?

Brandet WIGGYS opstod i 1995 påbaggrund af en idé om at skabe varme jakker med isolering af Lamilite®, derikke optager fugt fra kroppen. Inspirationen kom fra en samtale med entidligere U.S. Airforce-kamppilot, der beskrev, hvordan en sovepose med Lamilite®-isoleringvar det, der reddede hans liv under en mission. Samme materiale burde medfordel kunne bruges i almindeligt overtøj, og inden længe var WIGGYS og de førsteprodukter født.

Hvad er Lamilite®?

Lamilite® er et patenteret materiale til isolering, derbestår af silikonebehandlede fibre i polyester.

Materialet giver en meget effektiv varme og optager hverkenvand eller fugt fra kroppen. Det gør jakker fra WIGGYS helt suveræne i ustadigtvejr med kulde, blæst og nedbør.

Køb overtøj fra WIGGYS hos Jydepotten

Hos Jydepotten forhandler viflere skønne modeller inden for populære jakker fra WIGGYS. Mangler du en varmjakke, er det derfor oplagt at snuppe et kig på mulighederne her og vælge dinnye WIGGYS-jakke online.