Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe

Jydepotten forhandler super fine overdele fra Copenhagen Luxe, som er kendt for sine specielle farvebehandlinger og forarbejdning af tøjet, der giver et helt specielt vintagelook. Det look er vi helt vilde med her hos Jydepotten, da det kan bruges til enhver anledning. Vi forhandler deres lækre toppe og skjorter, som er produceret i lette materialer, der er behagelige at have på. De passer til enhver smag og har nogle rigtig fine, små detaljer på tøjet, som gør dem lidt mere specielle.

Bukser | Nederdel | Skjorter | Strik | Veste
< 1 2 3 >

Find lækkert kvalitetstøj til enhver lejlighed

Uanset om du er på udkig efter tøj til hverdagen eller til festlige lejligheder, finder du helt sikkert noget i vores udvalg af tøj fra Copenhagen Luxe. På siden her har vi samlet alle bukser, toppe, skjorter m.m. inden for det anerkendte mærke, så du kan finde inspiration til dit næste outfit. Derudover er der rig mulighed for at personliggøre dine outfits med unikt tilbehør i form af bælter, smykker, tasker m.m., som du også finder her på vores webshop.

Vi forhandler størrelser fra XS til XXL, så du altid har mulighed for at finde den størrelse, der passer dig. I bjælken på venstre side har du mulighed for at filtrere din søgning efter kriterier såsom størrelse, kategori eller farve, så det bliver endnu nemmere for dig at finde lige netop det, du leder efter.


Bestil nemt og sikkert dit tøj gennem os

Hos Jydepotten har vi gjort det nemt og sikkert at bestille Copenhagen Luxe gennem vores webshop. Med få klik kan du finde den helt rigtige størrelse og få den bestilt hjem – der er intet bedre end nyt tøj med posten. Har du spørgsmål til vores enkelte produkter eller størrelser? Vi står altid klar til at hjælpe dig.