Black Colour

Black Colour

Black Colour er et dansk mærke, som så dagens lys tilbage i 2009. Designer, og ejeren bag brandet, Anette Skjødt Larsen blev inspireret til at starte mærket på en af sine mange rejser verden rundt, og siden opstarten har Black Colour vokset helt vildt med udvidelse af sortimentet. Black Colour er tøj og accessories til kvinden, som vil have rå elementer med et feminint twist, og alle produkter er designet i Danmark.

Bluser | Bukser | Cardigan | Kjoler | Nederdel | Strik | Strømper
< 1 2 3 4 5 >Black Colour - kontrastfyldte designs til enhver

Anette Skjødt Larsen er kvinden bag det danske brand Black Colour, som er forholdvis ny på markedet med en opstart i 2009. Anette fik sin inspiration på én af sine mange rejser, og da hun i sin tid startede mærket, var det med et fokus på accessories. Siden da har Black Colour udvidet deres sortiment, som nu tæller alt fra accessories til tørklæder og senest med et fokus på tøj. Hos Jydepotten har vi især kastet vores kærlighed efter mærket grundet deres evne til at skabe styles med masser af kontraster, men altid med et fokus på feminine designs, der følger tidens trends uden at glemme de klassiske touches. Black Colour er, trods navnet, ikke et farveforskrækket brand og tøjet taler især til kvinden, som ikke er bange for at skille sig lidt ud, men de tidløse valg af farver er også målrette kvinden, som elsker designs med øje for hverdagsluksus. Anette Skjødt Larsens tilgang til design er også, at de skal være for alle, der har lyst, derfor er Black Colour også et mærke, der er prismæssigt fair uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Dansk design inspireret af verden

Black Colour designer alle deres kollektioner i Danmark, men har primær produktion i Italien og Indien. Dette skyldes netop de givne landes specialisering indenfor mange af de materialer og farvekombinationer, som går igen hos brandet, såsom silke. Senest har Black Colour arbejdet med indiske sarier, som favorit materiale til deres kollektioner. Hvert piece er lavet af en sari, der måler fem meter, hvilket skaber en helt unik kombination af farve og print, som ikke kan fås andetsteds. Hos Jydepotten præsenterer vi også stolt disse styles, som nemt kan styles med klassisk items eller sammen, alt efter hvilket udtryk, man går efter. Brandet har en unik evne til at designe klassiske silhuetter, som får et moderne twist med de forskellige farver og prints, hvilket skaber tidløse items, man ikke kan undgå at elske.