SPAR 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores kundeklub og modtag
en rabatkode på 10% pr. mail.
Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.
Læs vores persondata -og cookiepolitik.

BFT - CPH

BFT - CPH

Det danske brand BTF - CPH, designer lækre styles i skind, pels og lækker strik.
Fokus er altid på den højeste kvalitet, hvilket både kan mærkes og ses. De lækre styles holder sæson efter sæson og du vil hive den frem fra garderoben gang på gang.
Hos Jydepotten har vi forelsket os i deres fine skindjakker, nederdele og skindbukser, som nemt kan pifte ethvert outfit op.

Kompromisløs kvalitet

BTF - CPH formår gang på gang at levere kollektioner med et stort fokus på den højeste kvalitet for pengene. Med en Butterfly style i hånden er du aldrig i tvivl, kvaliteten taler for sig. Der bruges altid de lækreste materialer, som skind, pels, uld, kashmir, silke samt mange andre lækre naturmaterialer. De smukke designs er både moderne og tidløse. De lækre skindjakker, skindbukser, kashmir strik og smukke silkebluser er styles du kommer til at bruge igen og igen hver sæson.
Derfor er vi super glade for, at kunne tilbyde det i vores butik samt på vores webshop, hvor du nemt kan finde noget til enhver stil.


Absolutte must-haves

Hos Jydepotten har vi altid Noos(never out of stock) klassikerne i vores sortiment. Basic skindjakken og Biker Skindjakken samt Lammeskinds leggins, er styles du ikke må gå glip af.
Er din størrelse ikke på lager i disse styles? Tøv ikke med at spørge, vi bestiller den gerne hjem til dig. Skriv til os på webshop@jydepotten.dk.


Spændende sæson kollektioner

De forskellige sesoner byder på vidt forskellige styles, der passer perfekt til det lunefulde danske vejr. I forår- og sommerkollektionerne finder du de lækreste bluser i silke med smukke prints samt strik i flotte farver til de kølige aftener. Efterået og vinteren byder på lækre vanter og luffer i skind og pels til både fint brug og hverdag samt lækre kashmir stik til at holde varmen i. Hele året har vi et lækkert sortiment hjemme af skindjakker, bukser og nederdele i sæsonens populære farver og designs.