Fortrudt køb/Ombytning


14 dages returret

Når du handler på Jydepotten har du har 14 dages returret. Din fortrydelsesfrist starter, den dag du har modtaget din pakke. Hvis du har fortrudt dit køb, har du 14 dage til at meddele os, at du har fortrudt købet og derefter sender varen retur, senest 14 dage efter købet.

Vigtigt:
Varen byttes kun når det originale mærkat samt prismærke stadig sidder i og varen er intakt. Varen må ikke være brugt. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.
Du har det fulde ansvar for de returnerede varer, indtil de er tilbage hos Jydepotten. Det vil sige, at du hæfter for bortkommelse og tab af pakker, der ikke ankommer til Jydepotten. Husk derfor altid, at sende med track and trace, så pakken kan spores.

Ved ombytning eller returnering, sendes varen til:


Jydepotten
Bredgade 27 – 33
7400 Herning
Mærket: Webshop

Køb dit returlabel nemt og billigt, lige her.
Hos Jydepotten er det nemt at returnere igennem vores eget retursystem. Lige så nemt, som at købe en vare på shoppen.

Returnering af varer

Når du skal returnere en vare, skal den sendes til vores adresse eller afleveres i vores butik. Vi accepterer ikke ordrer der sendes til posthus eller afhentningssted. Alle varer, der returneres skal være forsvarligt indpakket.
I forbindelse med en returnering bedes du udfylde returformularen som er vedlagt i din ordre.
Forsendelse af din returnering er helt valgfri, men vi fraråder, at du benytter dig af DAO, da de leverer uden for butikkens åbningstid. Derfor bliver din DAO pakke sendt til et afhentningssted, som Jydepotten ikke har mulighed for at hente. Dette kan nemt undgås ved brug af vores eget retursystem.

Husk at tildække eller fjerne det oprindelige forsendelseslabel samt gamle stregekoder fra pakken.
Hvis du skal returnere sko, skal de sendes i original skoæske. Skoæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, de skal være pakket ind.
Husk at originalkvitteringen (fakturaen) eller en kopi af originalkvitteringen skal vedlægges sammen med returseddel, ellers bliver returneringen afvist.

Returnering sker på købers ansvar og for købers regning.

Varer der returneres pr. efterkrav eller sendes uden porto, nægter Jydepotten at modtage.

Ombytning af varer

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. Når du sender varen retur til os, foregår det på samme måde som en alm. returnering. Returformularen er vedlagt i din pakke, hvor det eneste du skal gøre er at udfylde den og sende med din vare.
Du har også mulighed for at ombytte dine varer i butikken. Her finder du vores adresse og åbningstider.


Hvornår får jeg tilbagebetalt beløbet?

Når vi modtager returvaren overføres pengene til din bankkonto inden for 1-3 hverdage, og kan ses på din bankkonto efter 1-3 hverdage fra overførslen finder sted. Når Jydepotten har behandlet din returnering modtager du en mail herom. Hvis du har betalt med dankort eller kreditkort, refunderer vi automatisk pengene til dit kort/konto.